Urval - Kameraövervakning Programvara

MILESTONE ESSENTIAL
Prisvärd och intuitiv övervakning XProtect ® Essential är en öppen plattform för IP videohantering utformad för mindre företag och kan hantera upp till 26 övervakningskameror. XProtect Essential ger användarna ett bra utbud av video övervakningsfunktioner samt att enkelt och intuitivt gränssnitt för att visa, söka, exportera video osv. XProtect Essential är en kostnadseffektiv, instegsprodukt med en flexibel licensmodell som gör det enkelt att öka kameror och systemets utbyggnad. Enkelt gränssnitt för att visa video. Den kraftfulla XProtect ® Smart Client ger optimal kontroll över hela systemet, inklusive upprättande av kamerabilder och larm. XProtect ® Web Client är ett webbaserat gränssnitt som ger tillgång till övervakning från vilken dator som helst och tar bara några minuter att lära sig använda.
För ”on-the-go-användare”, omfattar XProtect ® Mobile dom som behöver omedelbar tillgång till video från nästan överallt i världen.

Modell: ESSENTIAL
Fabrikat: MILESTONE
MILESTONE EXPERT
Milestone XProtect Expert är en avancerad öppen plattform för IP video programvara (VMS) för medelstora och stora installationer. Dess kraftfulla gränssnitt ger möjlighet till stora system med flera Inspelningsservrar som effektivt hanteras som ett enhetligt system. Med möjlighet att använda schemalagda och händelsestyrda regler, är det lätt att automatisera säkerhetsåtgärder och styra externa system samt minska mängden manuella arbetsuppgifter. Tre unika visningsklienter ger god tillgång till levande och inspelad video för olika personalansvar. Systemet ger situationsmedvetenhet även i stora anläggningar med hundratals kameror. Idealisk för dagliga användare och operatörer som vill ha sofistikerad levande övervakning. Systemet har effektiv larmhantering och förmågan att flagga misstänkta incidenter för senare granskning.

Modell: EXPERT
Fabrikat: MILESTONE
ECACQVISION PRO
ExacqVision NVR är ett robust och skalbart NVR-system med Svensk programvara för installation på standardservrar. Systemet har en klient/server uppbyggnad där klienten används för all serverkonfiguration. Varje server kan hantera upp till 64 IP-kameror och en klient kan sömlöst ansluta till flera servrar. Systemet licensieras per kamera - ingen separat server- eller klientlicens tillkommer. Kameralicenser köps med rätt att uppdatera (s.k. Software Subscription) i 1, 3 eller 5 år. Funktioner Svensk programvara Upp till 64 IP-kameror per system Enkelt och kostnadseffektivt att utöka med fler IP-kameralicenser Stöd för alla ledande kameratillverkare, bl.a. Arecont Vision, ACTi, Panasonic, IQEye, Vivotek och GE Stöder höguplösta megapixelkameror Digital PTZ-funktion möjliggör PTZ-liknande funktionalitet med möjlighet att sätta digitala presets åtkomliga både i realtid och i inspelat material Intuitivt och lättanvänt användargränssnitt Obegränsat antal klientlicenser Klienten är kompatibel med samtliga ExacqVision-system Skalbar serverarkitektur. En klient kan ansluta till flera servrar och bygga upp vyer och kameragrupper med kameror från olika servrar. Funktion för att begränsa bandbreddsutnyttjande Lättanvänd och kraftfull exportfunktion Stöd för upp till 4 monitorer per klient SmartSearch Pre/Post larminspelning Uppspelning av flera kameror samtidigt exacqReacall - direktexport till CD/DVD Textinspelning från kassasystem (POS) Aktivitetslogg Ljudinspelning från IP-kameror (kompatibla modeller) Styrning av reläer i IP-kameror (kompatibla modeller) Händelsestyrning baserad på sensorstatus i IP-kameror (kompatibla modeller) Blockering (privacy zones) - kameraberoende Image Cropping - bildbeskärning - kameraberoende Meddelanden via e-post vid larm och händelser Samtidig in/uppspelning och konfiguration mot samma server Kraftfull och lättanvända funktioner för kameravyer och kameragrupper

Modell: PRO
Fabrikat: EXACQVISION
AVIGILON CONTROL CENTER
Avigilon Control Center, High Definition Stream Management (HDSM), är den prisbelönta definition nätverksvideolösning som ger full situationsmedvetenhet och detaljrikhet, vilket leder till snabbare svarstider, minskad utredning , och överlägset övergripande skydd. Finns som fristående program, eller förinstallerat och konfigureras på en Avigilon NVR, där Avigilon Kontroll Center är en säkert distribuerade nätverksplattform med tillförlitlighet för att fånga, hantera och lagra högupplösta multi-megapixel övervakningssekvenser och samtidigt effektivt förvalta bandbredd och lagringsutrymme. Avigilon Control Center registrerar och hanterar både ljud och video från världens bredaste sortiment av multi-megapixel IP-kameror, från 1 till 16 megapixlar. Dessutom kan systemet inrymma konventionella och PTZ analoga kameror och både ljud och video från ett brett spektrum av tillverkare. Avigilon Control Center ger möjligheten att bygga ett hybridsystem som ger en prisvärd migrering från analog till digital. Control Center är kraftfullt, men ändå intuitivt och lätt att använda Med ett gränssnitt som möjliggör för operatörerna att effektivt utvärdera och reagera på händelser med minimal utbildning.

Modell: CONTROL CENTER
Fabrikat: AVIGILON
Paketlösningar


HDR-2008, Videopaket för upp till 8 kameror i full HD!
- Full HD (1080p) Enheten stöder Full HD-kameror och hanterar samtidig visning och inspelning av 25 bilder/sek per kamera

- Stöd för upp till 8 kameror Upp till 8 kameror kan anslutas - direkt till den inbygga PoE switchen på enhetens baksida.

- Diskreta HD-kameror som tillbehör Välj och blanda fritt mellan tre diskreta kameramodeller - HD100, HD300, HD400 - alla högupplösta 1080p

- Visa video i din smartphone eller på din dator Anslut till enheten från din smartphone (iOS/Android) eller via nätverket från din Windowsdator med det kostnadsfria klientprogrammet. Stöder visning av live video och uppspelning av inspelat material.

Modell: HDR-2008
Fabrikat: TELETEC
Urval - Kameror


SND-6084 DOMEKAMERA IP 2MP WISENET III
SND-6084 är en av Samsungs bästa IP-kameror. Kameran är full-hd kompatibel med 1080p upplösning i upp till 60 bilder/sekund och en motljuskompensation (WDR) som inte gör någon besviken. Kameran är även bestyckad med analog utgång som används för t.ex. entrémonitorer och den har även en såkallad defog-funktion som innebär att kameran kompenserar bilden i realtid för dimma och dåligt väder. Kameran har förutom detta även autofokus samt motorstyrd zoom, digitala larm in- & utgångar och tvåvägsljud.


Modell: SND-6084
Fabrikat: SAMSUNG
SNV-6084R DOMEKAMERA IP IR 2MP WISENET III
SNV-6084 är en av Samsungs bästa IP-kameror. Kameran är full-hd kompatibel med 1080p upplösning i upp till 60 bilder/sekund och en motljuskompensation (WDR) som inte gör någon besviken. Kameran är även bestyckad med analog utgång som används för t.ex. entrémonitorer och den har även en såkallad defog-funktion som innebär att kameran kompenserar bilden i realtid för dimma och dåligt väder. Kameran har förutom detta även autofokus samt motorstyrd zoom, digitala larm in- & utgångar och tvåvägsljud. Dessutom har kameran inbyggd IR-belysning med ca.15meters räckvidd som hjälper kameran generera bättre bilder nattetid.

Modell: SND-6084R
Fabrikat: SAMSUNG